Huis of villa kopen Curaçao

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen op Curaçao? Dan kunnen wij u mogelijk van dienst zijn! Luxe villa Curaçao biedt namelijk een tweetal woningen aan op landgoed van Coral Estate. De twee huizen hebben veel privacy en zijn gelegen op eigen grond

Huis / villa kopen op Coral Estate park Curaçao

Luxe villa Curaçao biedt twee luxe huizen aan op Curaçao. Beide huizen zijn gevestigd op het prachtige park van Coral Estate en zijn van vele gemakken voorzien. Het huis kan bijvoorbeeld dienen als vakantie huis op Curaçao waar u bijvoorbeeld in de winter kan overwinteren. Maar ook in de zomer is het heerlijk vertoeven. Neem een duik in uw eigen zwembad of bubbel er lekker op los in uw eigen Jacuzzi.

Huis / villa kopen op Curaçao doe je niet even

Een huis of villa op Curaçao doe je niet zo even via plaatjes op een website. Neem nu vrijblijvend contact op en wij leiden u graag rond in onze huizen. De huizen zijn tevens dichtbij gelegen aan een strand en aan een restaurant welke beide op het park te vinden zijn.

Geïnteresseerd om een huis / villa te kopen op Curaçao?

Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en wij proberen u zo spoedig mogelijk te voorzien van een reactie. De twee huizen  / villa’s die wij te koop aanbieden, bieden wij ook aan voor eventuele verhuur.