Luxe Villa Curaçao

Kopen, huren of verhuren

Wij bieden twee zeer mooie luxe villa’s aan op Curaçao. De villa’s zijn van alle gemakken en luxe voorzien en er bestaat een mogelijkheid om deze te huren of wellicht te kopen. Beide zijn zeer geschikt voor permanente bewoning of voor vakantie doeleinden. De villa’s liggen op het prachtige landgoed van Coral Estate en zijn zeer goed onderhouden.

Wanneer u interesse heeft en eventueel de villa wilt kopen kunt u de villa ter beschikking stellen voor verhuur. Hierbij kunt u zelf de prijs bepalen en aangeven wanneer u deze wilt verhuren, hier bent u helemaal vrij in. Neem nu vrijblijvend contact op voor de luxe vakantie villa’s op Curaçao.

Beschikbaarheid en prijzen Interesse om te kopen

CURAÇAO

Wanneer u op zoek bent naar een bestemming met een tropisch klimaat, azuur blauwe baaien, parelwitte stranden bent u in Curaçao op het goede adres. Curaçao biedt ook de mogelijkheid om 17eeuwse authentieke Nederlandse architectuur. Ontdek zelf waarom Willemstad op de Wereld Erfgoedlijst van Unesco staat.

Meer informatie

Contact

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot onze Villa's kunt u onderstaand formulier invullen. Wij proberen deze zo spoedig mogelijk te behandelen.