Luxe vakantie villa Curaçao tot 6 personen

Op een van de hoogste punten op Coral Estate, met een magnifiek panorama uitzicht 360˚ op de binnenlanden van Curaçao, de Christoffelberg en de Caribische Zee, is deze comfortabele tropische villa gerealiseerd op een royaal perceel van ruim 12.000m2. Het ontwerp van de woning is volledig geïnspireerd op de schitterende vergezichten rondom de villa.

Het woonhuis is als quadrant ontworpen en biedt vanaf alle vier de zijden een spectaculair zicht op Curaçao. Het royale woonhuis is maar liefst 480 vierkante meter groot en heeft aan alle zijden een overstek om in de schaduw van het uitzicht te genieten. De porches bezorgen de woning bovendien een aangenaam klimaat.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken en tv-kamer met uitzicht op zee, binnenmeer van williebrodus en als verste punt is de tafelberg zichtbaar. De 2 grote slaapkamers met eigen douche, toilet en openslaande deuren hebben een spectaculair uitzicht op zee en christoffelberg. Op de 1ste verdieping bevindt zich een zeer ruime masterbedroom met walk-in closet, whirlpool, inloopdouche met apart toilet en twee inpandige balkons.

Prijzen en contact Interesse om te kopen