Coral Estate Park Curaçao

Coral Estate. Een uniek resort met wooncomfort van een ongekend niveau. Met permanent bewoonde villa’s, tweede woningen van eigenaren uit alle windstreken en huizen voor een ideale vakantie. Een internationale mix van mensen met een interessante achtergrond en een boeiend leven. Vanaf de bewaakte entree van het resort biedt slechts één hoofdweg toegang tot het Coral Estate Centre en de wegen met villa’s op Coral Estate. Heel veilig en met maximale privacy. Vooral dankzij de overal aanwezige ruimte. Ruim bemeten kavels omringd door groen en met prachtig aangelegde en onderhouden tuinen. Thuis komen op Coral Estate is thuis komen in een oase van rust. Door het nieuwe Centre is er toch altijd iets te beleven. Op Coral Estate bepaal je zelf je eigen levensstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bezoek ook eens de website van Coral Estate om meer te weten te komen over het park.

Coral Estate.

Een uniek resort met wooncomfort van een ongekend niveau. Met permanent bewoonde villa’s, tweede woningen van eigenaren uit alle windstreken en huizen voor een ideale vakantie. Een internationale mix van mensen met een interessante achtergrond en een boeiend leven. Vanaf de bewaakte entree van het resort biedt slechts één hoofdweg toegang tot het Coral Estate Centre en de wegen met villa’s op Coral Estate. Heel veilig en met maximale privacy. Vooral dankzij de overal aanwezige ruimte. Ruim bemeten kavels omringd door groen en met prachtig aangelegde en onderhouden tuinen.

Thuis komen

Thuis komen op Coral Estate is thuis komen in een oase van rust. Door het nieuwe Centre is er toch altijd iets te beleven. Op Coral Estate bepaal je zelf je eigen levensstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bezoek ook eens de website van Coral Estate om meer te weten te komen over het park.